ELECTRO-BIKES.CZ
×
 x 

košík je prázdný
Nákupní košík(košík je prázdný)

Nevíte si rady s výběrem toho správného a jedinečného elektrokola právě pro Vás?

Rádi Vám poradíme s výběrem toho pravého elektrokola, které Vám bude vyhovovat. Zodpovíme všechny Vaše dotazy a proškolíme Vás o tom, jak kolo správně užívat a starat se o něj.

Poradna u odborníka:

email:
tel: (+420) 608 380 713

Nebo s námi můžete chatovat online
po-pa od 10:00 do 19:00hod.

Na splátky Prague-bikes.cz

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů zákazníků e-shopu Electrobikes www.electro-bikes.cz

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas Zdeňku Musilovi, se sídlem Tyršova 731, 59231 Nové Město na Moravě, IČ: 70402434 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 O ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení,
  • e-mail,
  • telefonní číslo,
  • adresa,
  • další osobní údaje potřebné pro naplnění stanoveného účelu.

Osobní údaje budou zpracovávány pouze v rozsahu a za účelem nezbytně nutném pro:

  • příjem a vyřizování dotazů z kontaktních formulářů,
  • příjem a vyřizování poptávek a objednávek na služby a produkty společnosti a
  • jiných dotazů návštěvníků webových stránek www.electro-bikes.cz,
  • evidenci vhodných uchazečů o zaměstnání (jako potenciálního zaměstnance).

Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu maximálně 3 let.

Souhlas se zpracováním osobních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to písemnou formou například zasláním emailu na adresu nebo dopisu na kontaktní údaje Zdeněk Musil, Tyršova 731, 59231 Nové Město na Moravě.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, a třetí straně jsou poskytovány pouze údaje nutné ke splnění jejich účelu (např. dopravci je třeba poskytnout jméno, adresu a telefon za účelem doručení objednávky z eshopu).

Osobní údaje jsou poskytnuty dobrovolně, jsou přesné a pravdivé.

K osobním údajům budou mít přístup jen pověření zaměstnanci.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  • Veškerá Vaše osobní data, která od Vás získáme jsou chráněna před zneužitím podle zákona č. 101/2000 Sb. Více informací naleznete v tomto prohlášení.
  • E-shop www.electro-bikes.cz je registrován Úřadem pro ochranu osobních údajů pod reg. číslem 00049823 / 001 ze dne 22.11.2013.
  • Registrační data - jsou informace, které slouží k identifikaci a autorizaci kupujícího a jsou používána k vlastní realizaci Vaší objednávky a pro případnou komunikaci s Vámi.
  • Registrační data obsahují zejména: jméno a přijmení, dodací adresu, telefon a elektronickou adresu. Informace o Vašich objednávkách - jsou shromažďovány po celou dobu Vašeho užívání objednávkového systému a slouží pro zajištění dodávky objednaného zboží, pro případnou reklamaci, nebo vrácení zboží. Tyto údaje nejsou poskytovány třetí osobě.
  • Veškerá osobní data jsou důvěrná a nejsou poskytována třetí osobě. Pokud by došlo k dohodě s třetí důvěryhodnou osobou o zpracování těchto dat, bude vyžadován Váš souhlas. Bez tohoto souhlasu se data neposkytnou.
  • Váš souhlas: Používáním e-shopu www.electro-bikes.cz, provozovaný Zdeňkem Musilem, souhlasíte se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a Vašich nákupech. Tento souhlas je poskytnut na dobu neurčitou. Prodávající je povinen přestat zpracovávat získané osobní údaje, pokud subjekt údajů písemně vysloví nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů. Pravidla zacházení s těmito údaji jsou publikována v tomto dokumentu. Budou-li tato pravidla někdy v budoucnu změněna, budou vždy publikována na stránkách www.electro-bikes.cz a budete se tak moci se změnami včas seznámit.

V Novém Městě na Moravě 16. dubna 2018

PROČ ELEKTROKOLO?

Například si s ním můžete usnadnit dojíždění do práce a nebudete vyčerpaní nebo toužit po sprchovém koutu.

Ráno můžete déle spát a cestou do práce zapnout elektromotor na plný výkon, aby jste dojeli včas. A na cestě domů, pokud chcete cvičit, jednoduše vypněte motor a jeďte zcela na vlastní pěst.

DOZVĚDĚT SE VÍCE

REVOLUČNÍ TECHNOLOGIE

Elektrokolo osazené inovativním elektromotorem, který šetří nejen energii, ale i Vaši sílu, zvyšuje rychlost a také celkové pohodlí jízdy Vám i v těžkých podmínkách vyzkouzlí úsměv na tváři.

Motor lze zapínat a vypínat podle situace a je jen na Vás kdy využijete tuto skvělou přidanou hodnotu.

Kontakt na nás

(+420) 608 380 713
 


 

Milánská 411
109 00 Praha 15

EET

Zákon č.112/2016 Sb., o evidenci tržeb § 25 odst. 2 písm.

a)Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online. V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Kontaktujte nás
2000 znaků zbývá